Bel mij terug!

Onze werkwijze

Wij denken met u mee

HYBRID Media Solutions ontwerpt en produceerd al jaren alle soorten kasten op maat. We weten wat het is om een kast te maken die mooi is en ook nog eens functioneel. U heeft iets in uw hoofd, u wilt niet voor niets een kast. U weet wat erin moet, voordat u een kast hebt gezien weet u al hoe u ‘m ingedeeld wilt hebben. En wij, wij gaan verder dan u kunt denken, we denken aan dingen die u misschien wel over het hoofd zou zien. Onze tv-kasten hebben bijvoorbeeld standaard een achterwand met ventilatie/kabelsleuf, zowel aan de boven- als de onderkant. Voor elke situatie een functionele oplossing.

Hoogwaardig product

Wij produceren in het Duitse Bocholt, vlak over de Nederlandse grens. Onze kasten worden uitsluitend geproduceerd uit 1e klas materialen van gerenommeerde leveranciers zoals Hettich, Egger, Ostermann, Hafele etc. Alles wordt vooraf nauwgezet gecontroleerd voordat het verwerkt wordt. Wij beschikken over uitgebreide en geavanceerde productieafdeling waar uw kast netjes en nauwkeurig geproduceerd wordt. Als uw kast klaar is lopen we ‘m tot in de kleinste details na en wordt de kast goed verpakt. Klaar voor transport.

Kosteloos geleverd en geplaatst !

Onze kasten, m.u.v. grote kasten, worden kostenloos geleverd door geheel Nederland. (m.u.v. de Waddeneilanden). De kasten, waarbij dit mogelijk is, zijn volledig gemonteerd, u hoeft dus niets zelf te in elkaar te zetten. De kasten worden bij u thuis geleverd, uitgepakt en geplaatst. Alle verpakkingmaterialen worden voor u mee retour genomen. Wandkasten, boekenkasten en overige grote kasten worden op locatie geassembleerd door ons montageteam. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type en grootte van de kast. Deze worden bij dergelijke kasten op voorhand met u besproken.

Advies aan huis? Dat kan!

Design kasten van Hybrid Media Solutions zijn net zo mooi als functioneel. Of je nu op zoek bent naar
een handige werkplek, roomdivider of wandkast voor de TV: Hybrid Media Solutions heeft een design kast op maat.
Ga naar thuisadvies